26 нояб. 2018 г., 08:52

И ми е самотно без теб 

  Поэзия » Любовная
578 1 1

 

И ми е самотно без теб,
Ала с тебе, знам ще ме боли.
Ще е романтика и нежност.
Ще е красиво и ще струи.

Любов ще се посипе помежду ни...
Като прашинки вълшебни
в нас ще зареждат
частички от слънчеви лъчи...
И капчици тихи и нежни
Ще изпълват нашите дни...

И ще бъдат с нас много стихии,
ще ни завъртят в танц красив...
Северно-Южното сияние ще разкрие
сюжет тръпнещ, разтърсващ, див...

Но истински ли ще са чувствата ни
или ще бъдат роли, изиграни в точен момент?
Можем ли да знаем от начало още?
Или, когато е късно... и тече написаният сюжет...

 

септември 2018 г.

© З. Райкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??