17 янв. 2009 г., 00:07

И няма вече... 

  Поэзия » Любовная
974 0 17
И няма вече сълзи....
Няма и молитви....
Няма страх и тишина...
Няма ги,няма те и теб.

И няма вече болка...
Изстрадах всеки миг със теб....
И няма даже мъка....
Ти всичко на раздяла ми отне...

И няма ме и мен до тебе....
Но не съжалявам вече....
Дали дошло е време да те преживея?
Като толкова години плаках,като на раздяла....

но със тебе....

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??