12 февр. 2008 г., 08:31

И сега... 

  Поэзия » Любовная
660 0 0
Сега доволен ли си?
Живота си с друга сподели!
Бъди щастлив, разбивачо на сърца!
С чуствата ми добре си поигра.

В очите ми сълзи напират,
а чувствата започват да изстиват!
Болката сърцето ми изгаря,
ще мога ли аз да те забравя!

Не, не искам да ме съжаляваш,
аз съм тази, за която ти ще страдаш!
Любов такава ти няма да получиш,
да обичаш първо ти трябва да се научиш!

Да, мога да заплача,
но никога в краката ти няма да се влача!
А знаеш ли какво очаква те сега -
да се изправиш сам срещу света.
Намери ти новата любов
и аз ще продължа напред в коварния живот!

© Наталия Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??