2 янв. 2020 г., 23:33

И ще обичам 

  Поэзия
433 0 0

И ЩЕ ОБИЧАМ

 

Срина се душата ми до дъно.
За живот отломките се молят.
Но как животът да покълне,
земята и небето даже спорят.

 

От Добрина искри събирам,
от Любов – най-нежни ветрове,
в песните Надеждата избирам -
на птици сладкопойни гласове.

 

Ще се споя със Вярата в едно.
С Бога по пътеката ще тичам.
Облечена във бяло облекло,
ще вървя напред и ще обичам...

 

02 01 2018
 

© Надежда Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??