9 окт. 2006 г., 15:41

И ти ще плачеш....... 

  Поэзия
846 0 2
   Отиде си, остави ме сама...
   без думи, без последно изречение дори,
   и не веждаш колко страдам, и не знаеш
   как сърцето ме боли, и как старая се да не заплача,
   но уви... лицето ми се къпе във сълзи...
   Прости! Не мога да те мразя...
   Но знай, момче, живота пълен е с обрати -
   и ти ще плачеш някой ден за някой,
   и теб сърцето ще те заболи...
   И ще се молиш ти да не заплачеш, но ще има в очите ти сълзи!

© Вероника Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??