Три образования
трупах до днеска,
но ме разтресе
безработната треска.
Данъци, сметки,
а налични къде ти?
Местата работни
все са заети.
И си измислих -
влизам в затвора.
Зима изкарвам,
хранят ме хора...
В българско, в чуждо ли,
само не зная,
моя престъпност
да разиграя.
© Харита Колева Все права защищены