12 мар. 2006 г., 23:32

ИДЕ ПРОЛЕТ 

  Поэзия
1471 0 7
Иде пролет и топи се
бързо пухкавия сняг,
а под белите завивки
куп кокичета цъфтят.

И потоци буйно защумяват
горе в старата гора.
Птици свойта песен пеят
и си вият те гнезда.

Детски смях от къщите се чува,
до късно на далеч ехти.
Тази пролет ще събуди
пак желания, мечти.

Влюбени цветя си пращат...
Даже старата любов,
връща се с новата пролет,
връща се и с много благослов

И вратите се отварят,
даже забранените врати.
Пролет е, светът събуден
гледа с по-добри очи.


© Даниел Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??