30 дек. 2008 г., 18:45

Игра на съдбата 

  Поэзия » Любовная
732 0 0

 

ИГРА НА СЪДБАТА 

 

Те живяха в различни страни,

тя на север, той на юг.

Срещна ги съдбата, ей така, напук!

Тя беше млада,

в очите и искри блестят.

Живееше сама,

незнайно как изгубила пътя кьм дома.

Той беше момчето-мечта!

Живееше бурно,

пръскаше пари,

не мислеше за утре,

лягаше с различни жени...

Срещата им беше случайна на уличка една...

Той вървеше кьм нея,

тя плачеше сама.

В очите му намери топлина,

в погледа горещ позна любовта.

Бяха щастливи,

месец или два,

а после така се случи,

че тя забременя...

Съдбата лукаво гледаше тази игра.

Със старите си навици

той не се прости!

Обичаше живота

и продължаваше да си ляга с различни жени.

Тя го напусна,

остана пак сама,

самотна майка с две деца...

Съдбата приключи с тази жестока игра!

Те живяха в различни страни,

обичаха се кратко и животът им се провали!

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??