9 окт. 2013 г., 21:03  

Игра с огъня 

  Поэзия » Гражданская
362 0 0

Политици:"Ще допускаме араби емигранти

на българска територия."Какви гаранти

на националната сигурност са те?
Ама и ние сме си виновни, че сме овце!

Ами ако направят атентати, кой ще ги спре?!

Прост народ - слаба държава!
На тия ли народът се надява?!

 

http://bezpartien.com/току-що-нс-реши-бежанците-са-добре-дошл/

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??