31 июл. 2006 г., 15:04

Играта на живота 

  Поэзия
1010 0 1
Обърна се играта срещу мен
и се превърнах в губещ,
без вина и основни грешки
се оказа,че аз няма да финиширам,

а си оставам някъде след старта
да ближа раните си
от последвалата загуба,
а ти спечели....в играта на живота.

© Момчил Минков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??