3 мар. 2010 г., 00:11

Илюзионист 

  Поэзия » Любовная
568 0 0

 

Не си играй със мен,

илюзии не ми предлагай.

Ако плануваш във далечен ден

от мойте мисли да избягаш,

не бъркай във сърцето ми,

то не е играчка.

Обсебен ли си, не стой отдалечен,

а в прегръдките си ти ме усмирявай.

Не си играй със мен,

ранима съм и страдам,

ако смяташ просто с мен,

игра на думи да поставяш!

Не си играй със мен,

аз силно май  те пожелавам.

Във нищо няма да се закълнем,

единствено копнея за наслада...

© С обич от мен за вас Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??