25 мая 2016 г., 20:27

Илюзия 

  Поэзия » Любовная
269 0 2

Илюзия е морската вълна
и гали само залеза в очите.
Милва ме от спомен за жена,
която аз до болка съм обичал.

 

Сърцето ми е пламнало в съня,
но твоето на друг сега се врича.
Илюзия е морската вълна
и гали само мойте мисли!
 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??