23 июн. 2010 г., 18:41

"Имате покана за приятелство" 

  Поэзия
1319 0 9

Тя сяда пред компютъра. Поглежда -
едно "приятелство" било ù е изпратено.
Приема го. И снимките разглежда.
И млад, и синеок. И привлекателен.

Той сяда пред компютъра. Поглежда -
едно "приятелство" най-после е прието.
Усмихва се. И разговор повежда.
Така де, чат се казва. Извинете!

Тя ред по ред прочита - комплименти!
Във миг се изчервява... "Колко мило!"
А Той си сипва пета чаша бренди,
наостря се, готов да я ужили.

Тя пише му във кой квартал живее,
оказва се, че Той пък е наблизо.
И среща си уреждат. "На тролея."
Облича се, обува се. Излиза...

Тя чака синеокия красавец,
който учел в немската гимназия.
До нея доближава пийнал старец,
студени тръпки бързичко полазват я.

Тя няма да узнае, че в момента
мониторът примигва настоятелно.
И чакат още двайсетина комплимента -
едно "приятелство" било ù е изпратено.

© Теди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??