31 янв. 2007 г., 14:09

Иска ми се... 

  Поэзия
789 0 3
Иска ми се да направя толкова неща...
Иска ми се да не бях ти казвала тогава "да".
Иска ми се да не ме бе отнесъл в небесата
и ми се иска после да не беше ме свалил със трясък под земята.
Иска ми се да можех да те залича ей така,
иска ми се и да можех сърцето и душата си на време да спася.
Иска ми се да се обадиш, въпреки, че ще боли.
Иска ми се да изтриеш с целувка и сълзите в моите очи.
Иска ми се да дойдеш и да ме прегърнеш,
макар да знам, че към страданията ще ме върнеш.
Иска ми се да можех да простя,
но и да ми се иска - не мога повече да понеса...

© Христиана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Така е,понякога искаш,но вътрешно знаеш,че не можеш да понасяш повече болка!Мерси за коментарите и оценката
  • Понякога хората са склонни да искат невъзможни неща!
  • страхотно е
Предложения
: ??:??