8 июл. 2008 г., 17:58

Искам 

  Поэзия » Любовная
560 0 0

Аз искам винаги със теб да съм щастлива,

напред в живота с тебе да вървя.

С обич аз да те обгръщам,

да ти помагам в трудните дела.

Аз искам само твоя поглед да съзирам

и само твойто име да мълвя,

само твойте ласки да усещам,

без теб животът ми ще е лъжа.

Аз искам само твоите очи да гледам,

косите ти да галя във нощта,

ръцете ти да ме докосват нежно,

даряват ме с живот сега.

Аз искам да е всичко както трябва,

да няма трудности,кавги

да се обичаме до края на живота,

да са щастливи всичките ни дни!

© Иванка Чакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??