4 нояб. 2014 г., 07:31

Искам 

  Поэзия
372 0 0

Искам пламък, огън, жупел,
тази страст банална, всевъзпята.
Искам кръв от топла пепел,
лудост искам аз, неосъзната.

 

Искам лудо да желая,
искайки - това съм Аз самата.
искам да се гмурна в стая,
със стени от мисли на мечтател.

 

Искам да не получавам.
Да преследвам и да гоня жадно.
Искам да не осъзнавам
безнадеждност и стремежи хладни.

 

Искам винаги да искам.
Искайки не мога да излъжа.
Истината да не стискам
непрозрачна, скрита и ненужна.

© Малката смърт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??