Искам
Да те целувам постоянно -
задъхващо и безумно.
Да ме зовеш примамно,
да крещиш без думи.
Да ти изпивам силата,
от страст да ме разтърсиш.
Вечно да съм твоя - милата,
тая, която търсиш -
слаба и беззащитна,
дива, необуздана,
твоята болка графитна,
търсена и желана.
Твоето нетърпение,
ревност неоправдана,
вечното твое съмнение,
палещата ти рана,
ефирна, крехка, плачеща,
яростна, луда, властна,
молеща, искаща, чакаща,
можеща, вярна, страстна.
Толкова малко искам!
Искам и да ти давам.
Дали не съм егоистка?
Дали го осъзнавам?
Сподели ми живота си.
Аз ти поднесох своя.
Разкрих ти и душата си.
Всичкото мое е твое.
Тя, любовта ни, е свята.
Друга такава няма.
Единствени сме на Земята.
Единствени - само двама!
Любовта ни е раздираща.
Това със сигурност зная.
Откъсни ме от настоящето
и ме води в безкрая...
© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены
"Дали не съм егоистка?
Дали го осъзнавам?
Сподели ми живота си."