22 февр. 2007 г., 15:26

Искам! 

  Поэзия
557 0 3
Искам да летя високо в небесата,
искам да изтрия сълзи на самотата.
Искам да обичам свободно - без обида,
искам да науча какво е да те имам.

Искам всеки поглед душата ми да топли,
искам лято, зима и другите сезони.
Искам нежен шепот, романтика, мечти,
искам чувствен трепет от тебе да струи.

Искам да летя високо в небесата,
искам от нощта да прогоня самотата,
искам да обичам свободно свободата.
Искам в едно сърцето и душата!

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Щом толкова го искаш, то непременно ще го получиш."
    Подкрепям Деян
  • Искам да науча какво е да те имам-Браво,много ми хареса!
  • Щом толкова го искаш, то непременно ще го получиш.
    Поздрав за стиха и дерзай.
Предложения
: ??:??