23 мар. 2020 г., 02:49

Искам те 

  Поэзия » Любовная
911 0 0

Искам твоето лице прекрасно, сладко, някак детско и красиво.

Искам твойте пръсти нежни, меки и жадуващи за мойта плът.

Искам твоите очи кафяви, потънали навътре в мен.

Искам твоя допир нежен, да не спирам да усещам.

 

Искам твоя глас да чуя как желае ме без спирка.

Искам твоето сърце да чуя как тупти неистово за мен.

Искам твойта пот да чуя как избликва от любов по мен.

Искам твоите гърди да чуя как дишат тежко заради мен.

 

Искам те завинаги, до края на звездите.

Искам те завинаги, за всеки ден.

Искам те завинаги, за всяка нощ.

Искам те завинаги, да си до мен.

© Стефания Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??