13 янв. 2013 г., 14:45

Искам все повече да те открия... 

  Поэзия » Любовная
546 0 0

***

 

Искам все повече да те открия,

да уловя всяка мисъл, всяко твое желание.

Иска ми се в съзнанието ти да вникна,

всяко кътче наново от теб да преоткрия.

 

Всяка извивка от тялото ти

с моята длан да докосна.

С всяка моя прегръдка

така, както никога, да те стопля.

 

Искам нещо хубаво отново да се случи,

с тялото си да усетя как ме гали дъхът ти.

Иска ми се в косите ти, в тях да се скрия,

тихо да шепнеш с въздишка моето име.

 

Искам толкова неща, сега ги искам,

погледа ти с моя днес да срещна.

В плътта ти страстно задълго да се впия,

от устните ти жадно с моите да отпия.

 

Калин Вълов

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??