29 мар. 2006 г., 11:01

Искам вятъра да пилее косата ти 

  Поэзия
893 0 2



Искам вятъра да пилее косата ти
искам вятъра да пълзи по краката ти
искам вятъра да струи през ръцете ти
и искам да съм дъжд.

Аз съм дъжд
и дъжд са мойте корени
Обичам те.

Аз съм дъжд
минавам през очите ти -
заричам те:
 - Обичай ме докато пея,
през зимата ще бъда сняг.

Искам слънцето да се щура в косата ти
искам слънцето да се къпе в краката ти
искам слънцето да живее в ръцете ти
и не искам да съм сън.

© Огрян Орешников Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??