18 окт. 2012 г., 09:33

Искаш ме 

  Поэзия » Любовная
1041 0 0

Искаш ме

 

Нима си мислиш, че оставам празна.

Нима си мислиш, че реши проблема.

С онази... най-трудната задача,

в която ти стоиш пред мене на колене.

 

Нима не знаеш колко много мога.

Как бързо искам и намирам -

най-свидното ти и ранимо място,

което криеш зад фасада чиста.

 

Нима не знаеш, че открита -

аз всъщност съм пред теб така ранима.

Но моята по женски нежна личност

те кара да ме искаш -

до безкрайност да ме искаш...

 

Любов Господинова 17.10.2012г.

© Калина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??