12 июн. 2007 г., 21:44

Истина или лъжа 

  Поэзия
598 0 2
Не ме обичай,
защото ще разбия сърцето ти!

- Подари ми себе си!

Не се влюбвай в мен,
защото после ще боли!

- Отдай ми сърцето си!

Не искам целувка,
не помниш ли, че вече я взех!

- Искам те!

И не казвай сбогом,
защото аз ще го направя!


- Върви си!

Не съм щастлива с теб,
щом между двамата се колебая!

- Сбогом!

Не ми вярвай,
защото аз не бих повярвала на себе си!

- Помъчи се да ме имаш!

Бори се за мен,
защото аз няма да се боря за теб!

- Остави ме сама!

Излъжи ме,
защото беше лъган до сега!

- И това е лъжа!

© Вяра Ангарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??