18 янв. 2014 г., 20:01

Истина си моя 

  Поэзия » Другая
534 0 6

Образът ти... в спомените скрит е,
със очи на палаво дете,
със искрици взети от звездите,
в шепи сложил своето сърце.
В мислите си чувам и гласа ти,
като ромона на извор чист,
вятърът усещам си в косите,
с шепота на есенния лист.
В сънищата нежно те прегръщам,
цялата събрана във сълза,
топла и гореща се превръщам,
в дом любящ за бялата душа.
Част от мен завинаги оставаш,
днес и утре... и за вечността.
Истина си моя, незабрава,
докато... отново те родя!


© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??