3 февр. 2007 г., 13:55

Истинска 

  Поэзия
731 0 2

И ето пак до теб заспивам
нежна и притихнала,
а ти ме молиш за любов.
Не ме моли обичай ме тъй
истиски както морето шепне своя зов.

Обичай ме и милвай ме с очите си
Аз пак до тебе ще заспя
И искай ме за теб да съм единствена
и твойто име вечно да мълвя

Жадувай ме когато съм далече
и искай ме когато съм до теб
желай ме винаги и никога
Обичай ме единствена за теб!

© Цвета Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много приятно стихотворение!Успешно си изразила чувствата сиПОздрав и усмивка!
  • Незнам аз не съм търсила ритъм може би а само начин да изразя чувствата си. Благодаря за коментара
Предложения
: ??:??