11 нояб. 2005 г., 11:55

Истинските неща 

  Поэзия
1285 0 3

Ако сънища сънуваш,
ако можеш да мечтаеш
в утро тихо да се будиш
и от две слова да заридаеш,
значи можеш да обичаш.
Ако радваш се на дребни
малки истински неща
то пари не са потребни
за да сбъднеш своята мечта.
Ако можеш и да страдаш
и да те боли от суета
значи истински живееш
ще те има и след смъртта.
Ако дал си някому от своето
ако простил си тежката обида
знай живял си истински
и ще се чуе твоята молитва.
Дума само ако можеш
да кажеш от сърце ПРОСТИ,
ще бъде ден ,ще чуеш песен
камбанен звън ще зазвъни.

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??