7 мая 2011 г., 16:23

Историята на една любов 

  Поэзия » Любовная
721 0 2

Историята на една любов

 

Едно дете през портата наднича

 

и влюбените гледа как броят

 

звездите, и пред Господ се зарича,

 

че някой ден за него ще блестят.

 

Една девойка, влюбена в звездите,

 

танцува блус в прегръдките на мъж,

 

над нея се усмихват висините

 

и пръскат я със ситен звезден дъжд.

 

Една жена по плажа боса тича,

 

прегърнала е звездния си час

 

и тихо шепне колко го обича...

 

Млъкни, сърце! Ти знаеш, че съм аз!

 

 

© Евгения Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??