14 мар. 2021 г., 07:24

Пак ли ще си ги изберете!? 

  Поэзия » Гражданская
493 1 0

Блеете отново - овцете,

вярвате наивно на лъжи,

хищници ли пак ще изберете,

че сте слепи душа тъжи.

 

Петдесет лева ли достойнството ви струва,

толкова ли действителността не видяхте,

докога тук престъпността ще царува,

до такава ли степен оскотяхте?

 

Кучетата овцете предупреждават:
"Не избирайте пак вълци в тая кошара!"

Докога старата ситуация ще продължава,

вместо грабителите да си получат шамара!?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??