25 июн. 2009 г., 17:14

Избор.. 

  Поэзия
704 0 2

В любов ми се кълнете,
но любов ли е това, кажете?
Обърквате ме, знаете,
а уж нищо не сте могли да направите.
Всеки ден с думи се сражавате,
не виждате ли, че ме наранявате?
Как да избера не зная
дали за двамата да бъде края?
Постоянни съревнования
и после дълги разкаяния.
Кога ще разберете,
че любовта ми е за мъжете.
Мъжете, които наистина обичат
и в любов не спират да се вричат.
А не такива като вас,
които изричат лъжи всеки час!

© Илияна Боянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??