7 апр. 2021 г., 07:06  

Избори 2021г. 

  Поэзия » Гражданская
367 0 1

По какъв ли път ще вървим,

тази надежда нещо да се промени...

Дали от безпътицата ще се спасим,

или нов вълк в овча кожа се премени?

 

Ще се подобри ли нашият живот,

дали стандартът ще се вдигне,

дали протестният ни вот

изобщо нещо ще постигне?

 

Или пък по старому ще караме,

дали пак ни излъгаха се терзая,

дали като народ за нещо ставаме,

дали ще се насочваме към края?

 

Но едно е безспорно, пределно ясно -

истината рано или късно излиза наяве,

мутрата вече я поставихме натясно,

посоката на движение зависи от Слави!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??