16 апр. 2009 г., 08:37

Изход 

  Поэзия » Любовная
1179 1 4

Държиш в ръцете си вселената

и да се мъча - пак на камък ще ударя,

прелиствам листите на времето,

уви, отново съм на края.

© Бубето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??