Поглед... и втори... и пак...
Копнеех и търсих очите ти.
Тайничко мислех си как
искам да бъда в мечтите ти.
Усмивка… и дума… и две…
Неусетно по тебе залитнах.
Като птица разперих криле
и в небето свободна политнах.
Докосване... нежност... милувка...
Изгарях в пожар от екстаз,
последва го сластна целувка
и цялата пламнах от страст.
И поглед, и втори, и пак...
Копнея и търся очите ти.
Тайничко мисля си как
ще тръпна отново в ръцете ти.
© Миа Все права защищены