7 авг. 2024 г., 06:34

Излишни 

  Поэзия
52 0 0

      И З Л И Ш Н И

 

Суверенът е конгломератна компактност,

средната интелигентност актуалността определя на вота,

корупцията отпада от самосебе си, като вероятност,

ако цифровизацията на технологиите завладее всичките квоти.

 

Суверенът изхвърля арогантната политическа класа,

от нея отдавна липсва необходимост,

технологиите повсеместно започнат да властват

и отхвърлят необходимостта от фалшиви лимити.

 

Така пише в духовните книги.

Каквото е горе, такова е долу,

Духовността приятелски ни намига...

"Ако на царя липсват му дрехи, значи той гол е."

 

Как и защо да избираш тия,голите,

с лъснала отвсякъде простотия

в борбата им за абдикирали тронове

на Времето в Новата, Мощна Стихия...?

 

10.07.2024 г., гр. Свищов

© Красимир Кръстев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??