11 февр. 2007 г., 20:54

Измама 

  Поэзия
1070 0 3
   Защо всичко това се случва точно на мен?
   Нима да обичаш е престъпление?...
   Аз му вярвах, а той се държеше като кретен
   и не се вслушваше в моето мнение.
 
   Обичах го... задушавах се от любов!
   Отдадох му се изцяло.
   Може би не е бил напълно готов,
   а си мислех, че сърцето му от любов е спряло.

   Лъгах се месеци наред, живеех в лъжа и в измама.
   Но край, до тука беше всичко с лъжите...
   живота продължава и аз трябва да съм пряма.
   Ще гледам напред и ще се уча
   и няма да допусна отново да се мъча,
   защото да обичаш е чувство красиво,
   нито е тъмно, нито сиво!!!!!

© Мйгду Лъсауе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ха! Много добро! ) Успех... ДАЙ НЕЩО НОВО ::
  • Добро е!
    Айде качвай още творчество...
  • Поздравления за прекрасния дебют.Ако все така продължаваш ти обещавам да те чета редовно!
Предложения
: ??:??