21 мар. 2006 г., 11:53

Измама 

  Поэзия
843 0 3

Измама

 

Казваше, че ме обичаш

и с мене искаше да си,

с думи нежни ме наричаш,

а сърцето твое не тупти.


Любовта ти бе голяма

добре измислена лъжа,

а чувството към мен го няма

и за тебе много ще тъжа.


Трябва аз да бъда силна,

да продължа напред сега,

с дигната глава и примирена

да се боря гордо с таз съдба.


Искам, толкоз силно искам

да забравя твоята обида,

с всички сили ще опитам

без да ме боли да си отида.


Може и сълзи да лея,

защото ти жестоко ме рани,

но ще продължа без тебе да живея,

а ти без мен щастлив бъди.


Ще тръгна аз тогава боса

навред в объркания свят,

дано накрая да се докосна
до истинска любов, но не в сънят.

© Мария Амбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??