2 авг. 2014 г., 19:11

Измамна е нощта... 

  Поэзия » Любовная
604 0 2

Измамна е нощта, а сенките ме плашат...

Измамни - стъпките, но пак вървя...

До болка изморена съм и ми се плаче...

До болка влюбена съм, но мълча...

 

Нуждая се от теб, за да се чувствам цяла.

Дали ще разпозная твоя знак,

от демони подмамена?... Но продължавам

да диря своята душа-близнак...

 

Във черна дупка ли съм или има изход?

Тук сенките внушават само страх...

Но пак вървя... Далеч ли си? Или си близо?

Измамни стъпки... Подла е нощта...

© Надежда Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??