16 нояб. 2006 г., 01:30

Измамник 

  Поэзия
814 0 1

                 
                   Измамник

            
              Две сълзи парещи
              отронват се от моите очи.
              Тези сълзи са за теб измамнико,
              но те знам не трогват те,нали?!

              Бавно изричаше своите лъжи,
              сърцето ми от болка,горкото крещи.
              Нищо и никога във теб не трепна,
              всяка минута убиваше ме ти.

              Жените обичаш да нараняваш,
              за тебе всичко е просто игра.
              В нищо ти чувства не влагаш,
              но някой ден ще страдаш за това.

 

© Симона Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Бягай колкото се може по-надалеч от такива, мила. Хубав стих си написала, поздрави
Предложения
: ??:??