24 нояб. 2005 г., 20:46

Изненада 

  Поэзия
906 0 2

Лесно е да се събудиш
без някой да те кара да ставаш.
Мислил си ти от здрач до зори
и на сутринта се изненадваш.

В топлия юрган до теб лежи
хубавица-тя е ангел красив.
Мъжа:
-Ооо чаша нескафе ще ни освежи.
Жената:
-О,снощи ти беше доста игрив.

Мъжа:
- Снощи ти и аз изпаднахме в екстаз
и правихме секс след мекичкия кекс.
Целувах цялото ти тяло без компас.
Абе всичко стана шест след виното на екс.

Жената:
- Да цялата нощ беше прекрасна
и вдигнахме голяма канонада.
Аз успях духовно да израсна.
Ето ти на всеобща изненада.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??