6 дек. 2020 г., 07:39

Изпитанията на любовта 

  Поэзия » Любовная
566 0 0

Защо е толкоз трудно цялото това?

Намираш точният за теб човек-влюбвате се, а всъщност двама ви дели стена.

Защо ли трябва болката да се изпита когато налице е любовта?

Нима е трудно те да се обичат, без да имат чувство на вина?

 

Може би е трябвало така да се получи?

Ако истинска е любовта значи изпитанията на времето ще трябва да премине тя.

Без значение дали ще е стена, а може би и планина.

Влюбените двама трябва да докажат вярата си в любовта.

 

В крайна сметка всичко се опира до това.

До колко двамата един без друг не могат на света.

Дори съдбата да е срещу тях любов такава ще се запази. 

Пред нищо двамата не ще се спрат и нека всички разберат, че опита ли се някой да ги раздели не ще го позволят. 

 

 

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??