14 нояб. 2010 г., 14:35

Изповед 

  Поэзия » Любовная
666 0 6

Изповед

 

Душата ми е слънчева вселена,

когато ме погалваш с поглед мил,

защото под обвивката ми тленна

ти истинската мене си открил.

 

И въпреки това, че съм различна,

и в хорските представи е табу,

не се виня затуй, че те обичам –

пред твоя праг аз тихо се събух...

 

И само там навеки ще остана

с една любов в сърцето да мълчи.

Загадъчно като съдбовна тайна

покрай живота ми присъстваш ти.

 

 

 

 

 

         

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??