12 июл. 2017 г., 01:19

Изпращане 

  Поэзия » Любовная
435 0 2

Ще те прегръщам винаги, Любов!

Обичам всичко твое безвъзвратно!

Пътувай! Намери живота нов!

Не искам да те чувствам пак превратно...

 

Не питай! Не залагай чудеса!

Аз дишам с теб, дори да си далече...

Сърцето ти е моята врата,

която с мен намери ключа вече.

 

Ще те завивам винаги с любов...

И все така безмълвно ще те чакам...

Пак стар, а всъщност много нов

е пътят ми без теб и Красотата...

 

© Бояна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря!
  • Поздравления, г-жо! Притежавате майсторско виждане за едно от най- необяснимите чувства- Любовта. Думите ви са изящен поток от нежност. Страхотна вечер!
Предложения
: ??:??