20 окт. 2010 г., 13:13

Изригване 

  Поэзия
1153 0 8

Вулкан съм, спящ... и врящ...
И скоро ще е...
Взрив ще има!
Ще те залея...


С роса  от сълзи,
вик на радост,
тътен от болезнен спомен,
 бликнал гейзер - изненада,
чувствен извор от емоция...

 

Прииждащ облак - сила,
изпепеляващ лъч-жадуващ поглед,
помитащ ураган от доброта,
сгромолясваща лавина на надежда,
лъкатушеща река от вяра...
 
Останалото...
Намери ме, разрови ме!
СВЯТ, очаквай ме!

 

© Оксана Молер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??