1 февр. 2011 г., 22:57

Извайвай ме 

  Поэзия » Другая
423 0 1

Извайвай ме

Извайвай ме от въздух и мъгла!

Нежност в душата си поглъщай!

Не ме оставяй пак във самота!

Целувай ме и нежно ме прегращай!

С теб миналото искам да забравя,

на рамото ти нежно да опра глава.

Не искам с никой да те съпоставя.

Сърцето ми не заслужава ли това?

Душата ми любов все още търси,

мъка по някога сърцето ми боде.

Всичко мръсно от мене се отърсва!

Не може нищо вече да ме подведе!

 

                                              27.01.2011 г.

© Васил Йотов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??