26 нояб. 2014 г., 22:08  

Изворът на покоя 

  Поэзия » Другая
411 0 0

 

Вече не съм дяволитата скитница.

Не съм аз богиня, нито пък жрица.

И утре пътища и мостове ще диря

към извора, отгдето покоят извира.

 

В сърцето ми светлина новородена

в мисъл едничка невинно прелива.

Духът ми - докосваща брега вълна,

облича мечтата във форма земна.

 

Гюлсер Мазлум

25.11.2014

© Гюлсер Мазлум Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??