Извън реалността
Сънят завесите придърпа
грехът събуден се усмихна
страстта разголена се върна
срамът в ъгъла притихна
Подтиснатите чувства полудяха
нощта се вцепени от откровения
устоите на дневния морал се разлюляха
от мисли непокорни, куп съмнения
Сънищата, демони желани
идват и отиват с призрачни крила
светът на сънищата винаги ни мами
с изтъкан ефир от дързост, свобода
Гавраил
Варна
© Гавраил Йосифов Все права защищены