3 сент. 2021 г., 01:43

Изящни, мълчаливи 

  Поэзия » Любовная
248 0 0

 

   

Изящни, мълчаливи

 

Магически красиви   

са нощните звезди –  

изящни, мълчаливи,

замислени, добри.

 

Когато ги погледна,

не мога да заспя,

защото ме докосва

безкрайна красота.

 

Обичам да мечтая

под погледа им мил,

той нежно ме докосва,

сърцето ми открил.

 

За мене те са чудна

вълшебна светлина

и в нея отразена

е само любовта.

              Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??