23 мар. 2006 г., 23:00

Жадувам те 

  Поэзия
4399 0 2

 Жадувам те

 

Жадувам да те имам в ноща

да усещам аромата на кожата ти,

да се слее диво плътта

от страст да потъна в прегръдките ти.

 

Жадувам за твоята плът

да хапя лудо аз устните ти

да те целувам всеки път,

когато ме гледат очите ти.

 

Жадувам любов да ти дам

от полуда да забравим реалността,

да запалим любовния плам

да се оставим да ни води лудостта.

 

Жадувам те не го ли разбра

до мен всяка сутрин да бъдеш,

с усмивка да посрещнеш деня
щом от целувките ми нежни се будиш.

© Мария Амбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??