21 дек. 2011 г., 21:06

Жажда за победа 

  Поэзия » Другая
542 0 6




ЖАЖДА ЗА ПОБЕДА

 

Аз си нося бавно кръста,

едвам си нося и самара,

ала си навих на пръста

да се избавя от кошмара…

 

Ще осъмна някой ден

бодра, весела, честита

и всеки, който е с мен,

лаврови венци ще сплита…

 

Без страх и с нова вяра,

преборили се с мрака,

на една щастлива гара

ще пристигнем с влака…

 

Вече няма да се плаша

от злобата и завистта -

победата ще бъде наша

тук и сега – на тази земя…

© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??