18 июл. 2006 г., 20:07

Желание 

  Поэзия
734 0 12
Желая те любов, заплела мойте мисли!
Отскубнала от мен греховността,
освободила заключената нежност
и дала ми крила към теб да полетя!
Догаря свещ, дочувам шепот,
в очите ми звезди блестят,
по устните ми тръпки от копнежа
във стон от обич се отронват...
И ето ти си старо тежко вино,
с дъха си ме опиваш до полуда!
Отпия ли от тебе глътка само,
пияна от любов ще бъда!
Отпивам те...премрежен поглед,
желание и страст гореща... парят.
Изпивам те...О, нежна обич
прошепват устните...и те желаят.

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??