25 окт. 2013 г., 10:47

Желание 

  Поэзия » Другая
1142 0 4

Желая да потъна там, където

слънцето отдавна е залязло,
където няма да се скитам сам
и стореното да не е напразно!
 
Такова място има, знам,
дълбоко в моя ум и във сърцето,
нарекъл съм го "спомена голям",
от времето когато бях хлапето!
 
Приятелите, дългите игри,
забравата, че нещо може да се случи,
представа за живота без злини
и някой, от когото да се учиш!
 

© Емилиан Примов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??